STEUN VZW VITAAL

Dank u wel voor uw steun

want zonder jullie steun lukt het ons niet...

Help ons om kinderen kansen te bieden en stort vandaag nog uw gift op het rekeningnummer van VZW Vitaal:

BE06 9501 8557 9422

Hieronder lees je waarom we jouw steun nodig hebben en hoe we die inzetten.

VZW Vitaal is een non profit organisatie die 100% bestaat uit vrijwilligers. Er wordt dus geen eurocent uitgegeven om lonen uit te betalen. Iedere medewerker engageert zich geheel vrijwillig, gedreven door passie voor de missie die we uitdragen en de visie die we nastreven.

Omdat wij veelal werken met jonge kinderen die minder kansen krijgen omwille van hun achtergrond, de moedertaal die ze spreken, de omgeving waarin ze opgroeien, ... houden wij de drempel om deel te nemen aan onze activiteiten laag en betaalbaar voor iedereen. Het financiële plaatje mag niet de reden zijn om een kind niet te laten deelnemen. Heel wat deelnemers betalen dan ook maar een klein deel van de werkelijke kostprijs.

Help jij ons om te kunnen helpen? 

Shop je regelmatig via het internet?
Wist je dat je via jouw online aankoop bij de meeste internetshops vzw Vitaal kan steunen zonder dat het jou 1 cent extra kost? Fantastisch toch!

Het enige wat je moet doen is even langsgaan via TROOPER, jouw online shop zoeken en ons steunen door jouw aankoop. 
Dit is wellicht de gemakkelijkste en goedkoopste manier om ons te steunen! Doen hé!!
Let op: dit werkt enkel als je shopt via de website, niet via een app.

Goodgift is een online platform dat een alternatief aanbiedt voor een cadeaubon.
De cadeaubon voor elke goed doel!
Met Goodgift schenk je als het ware een soort "Bongo-bon" waarmee een goed doel kan worden gesteund. Een creatief, leuk en vooral warm geschenk! Koop hem vandaag nog aan via de site van  GOODGIFT en steun zo vzw Vitaal.

Wie ons "in natura" wenst te helpen, neemt best eventjes contact op met ons. 
Voedingswaren of materialen voor onze workshop zijn uiteraard altijd bijzonder welkom.

Maar ook logistieke steun is welkom!
Mee helpen zorgen voor vervoer van onze deelnemers, het mogen gebruiken van een aanhangwagentje, het gratis mogen lenen van een springkasteel, ... je kan er ons een bijzonder groot plezier mee doen!

Logement: We huren voor onze vakanties een vakantiewoning die veilig en kindvriendelijk is.

Maaltijden: Onze zelfbereide maaltijden zijn gezond, lekker, kindvriendelijk en gevarieerd. Twee tussendoortjes zorgen dat voldoende speelvitamientjes worden opgenomen tijdens een Vitaal-vakantiedag.

Workshops: Zowel tijdens het schooljaar als tijdens onze vakanties, krijgen onze deelnemers zorgvuldig uitgekiende workshops aangeboden. Hiervoor is uiteraard materiaal nodig. 

Vervoer: Het huren van een bus kost handenvol geld. Ook de vervoerskosten van chauffeurs die we inhuren om minder mobiele kinderen van en naar onze vakantieplek te brengen zijn duur.

Uitstappen: In elke vakantieperiode willen we onze kinderen trakteren op een uitstapje. Het is als het ware het hoogtepunt van hun vakantie.

EHBO en verzorging: Zorg voor elk kind staat bij ons op de allereerste plaats. Hierop wordt niet bespaard. Naast het traditionele verzorgingsmateriaal kopen wij ook tandpasta, zeep, kleren, ... voor kinderen die dat nodig hebben.

Verzekering en administratie: Zowel onze deelnemers als onze vrijwilligers zijn bijzonder goed verzekerd. Administratief hebben we als officieel erkende vzw ook heel wat werk en kosten: bankkosten, drukkosten, vervoerskosten, kantoorkosten, kosten voor deze website, kosten om onze verplichtingen tegenover de overheid te kunnen nakomen, ...